abendua, 2020

mar15abe18:0021:00COCINA FESTIVAGASTROBARAZKI SUSTRAIAK18:00 - 21:00 Hika Ateneo, Ibeni Kaia, 1 Antolatzailea: Sustriak Catering Ekologikoa Jarduera Mota:kulturaformazioa / formación:Formazioa / Formación Jardueraren EtiketaBilbao Kultura Arte Musika Hikaateneo,gastrobarazki,taller,vegetariano

cocina festiva

Jardueraren Zehaztasunak

TALLER – GASTROBARAZKI SUSTRAIAK
Taller de cocina vegetariana y saludable


Elaboraremos exquisitas recetas gourmet para el estallido de nuestros sentidos en el plato a través de sabores, texturas y colores. En nuestras creaciones utilizaremos técnicas culinarias y emplatados para ocasiones especiales.



Precio: 40 EUROS
Incluye: clase práctica, dossier y degustación.
Impartido por Marta Marimón, cocinera especializada en cocina y alimentación vegana, macrobiótica y saludable.
INSCRIPCIONES:
627 88 00 99 (Vía whatsapp)
talleres@sustraiakcatering.com



Organiza: Sustraiak catering
Colaboran: HIKA ATENEO Y Baratzenea


Gehiago

Ordua

(Martitzena) 18:00 - 21:00

Health Guidelines for this Event

Masks Required
Temperature Checked At Entrance
Physical Distance Maintained
Event Area Sanitized

Cookie-Erabilera

Webgune honek cookieak darabiltza zuk erabiltzaile-esperientziarik onena izan dezazula. Nabigatzen jarraitzen badu ematen ari da aipatutako cookieen onarpenerako bere baimena eta gurea onarpena cookie-politikalotura informazio handiagorako aukera ezazu.Informazio Gehiago

ACEPTAR
Aviso de cookies
X