Cocina de Otoño, Udazkeneko Zukaldaritza.

egz18aza18:00egz20:0018:00 - 20:00 View in my timeCocina de Otoño, Udazkeneko Zukaldaritza.Gastrobarazki 2020

Gastrobarazki

Jardueraren Zehaztasunak

Sukaldaritzako tailer praktikoa, kontzientzia kolektiboa hartzeko topagune gisa: Elikadura, lurrarekin, besteekin eta geurekin lotutako praktika so.

Udazkeneko denboraldian osasunaren eta agroekologiaren ikuspegi integral batetik, kontsumo arduratsuari, osasunaren autokudeaketari eta gure gorputzen zaintzari buruz hausnartu eta ikasi nahi dugu.
Galdera hauei erantzungo diegu: nola, zer, non, nori erosten diogu? … Zer elikagai mota jaten dugu ?, nola prestatzen ditugu ?, zer denbora ematen diogu? …

Taller práctico de cocina como espacio de encuentro para tomar consciencia colectiva sobre cómo la alimentación es una práctica social y política vinculada con la tierra, las otras y nosotras mismas.

Desde una visión integral de la salud y la agroecología en la temporada de otoño queremos reflexionar y aprender sobre el consumo responsable (¿cómo, qué, dónde, a quién compramos?…), La autogestión de la salud y el cuidado de nuestros cuerpos ( ¿Qué tipo de alimentos comemos ?, ¿Cómo los cocinamos ?, ¿Qué tiempo le dedicamos? …).

TALLER GRATUITO (PREVIA INSCRIPCIÓN) INCRIPCIONES Y MÁS INFORMACIÓN:
627880099 (vía whatsapp) talleres@sustraiakcatering.com
PLAZAS LIMITADAS
ORGANIZADO POR:
SUSTRIAK CATERING
HIKA ATENEO
COLABORAN:
AYUNTAMIENTO DE BILBAO
BARATZENEA

Gehiago

Ordua

(Eguaztena) 18:00 - 20:00 View in my time

Hika AteneoIbeni Kaia, 1

Cookie-Erabilera

Webgune honek cookieak darabiltza zuk erabiltzaile-esperientziarik onena izan dezazula. Nabigatzen jarraitzen badu ematen ari da aipatutako cookieen onarpenerako bere baimena eta gurea onarpena cookie-politikalotura informazio handiagorako aukera ezazu.Informazio Gehiago

ACEPTAR
Aviso de cookies